Magento webshop

Webshops zijn continu in ontwikkeling. Wij kunnen met onze kennis, ervaring en full service aanpak u ondersteunen in deze snel groeiende markt. Als Magento expert werken wij dagelijks met veel enthousiasme aan de verschillende Magento webshops.

Magento Webshops - EFFanders FlevolandMagento E-commerce is de meest uitgebreide e-webshop softwarepakket die er momenteel is en bevat vele functies die andere e-commerce pakketten niet bieden. Magento is het snelst groeiende E-commerce platform en wordt gebruikt door vele bedrijven, van kleine zelfstandigen tot aan de grootste multinationals.

Magento webshop bouwen

U wilt een webshop beginnen, maar welke stappen moet u hiervoor zetten? Wij denken met u mee om goed te starten met uw Magento webshop. Voordat er wordt gestart met het web development kijken wij eerst naar de gewenste positionering voor uw webshop, benodigde functies, structuur en het beheer. Als dit samen met u in kaart is gebracht wordt de vertaalslag gemaakt naar een webdesign en kunnen de web developers aan de slag om uw webshop te bouwen. EFFanders neemt hierbij de rol in van projectmanager en vertaalt uw wensen naar de Magento developer. Wij testen uw webshop en zorgen voor de live gang van uw Magento webshop.

Bijven ontwikkelen van uw Magento webshop

Wij denken met u mee en komen met nieuwe ideeën die kunnen bijdragen aan een verbetering van uw Magento webshop. Het blijven ontwikkelen van uw Magento webshop is een must. Niet alleen voor het optimale gebruiksgemak van uw bezoekers, maar ook voor de vindbaarheid via zoekmachines.

Strategie, projectmanagement, realisatie en optimalisatie.
Waarmee kunnen wij u helpen?

Open chat
1
Welkom bij EFFanders! kan ik je helpen?
Waarmee kan ik je helpen?