Zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing heeft als doe een prominente plaats bij de zoekresultaten van een zoekmachine te veroveren.
Doordat de webpagina beter gevonden kan worden, verhoogt de naamsbekendheid en bezoekers van uw website.

Zoekmachine Marketing kan worden verdeeld in twee deelgebieden: Search Engine Advertising (SEA) en Search Engine Optimization (SEO).

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is één van de effectiefste manieren om meer bezoekers naar je website te krijgen.
Onder zoekmachine optimalisatie verstaan we het optimaliseren van je website voor het beter vindbaar worden in de zoekmachines.
Aangezien een vermelding in die organische resultaten van de zoekmachine gratis is, is het een interessant alternatief voor zoekmachine adverteren.

 

Adverteren in zoekmachines

Zoekmachine-adverteren (SEA) is het inkopen van advertentieruimte boven en onder de natuurlijke zoekresultaten. Zorg dat u gevonden wordt wanneer klanten op Google zoeken naar uw producten of diensten. Betaal alleen wanneer iemand op uw advertentie klikt om uw website te bezoeken.

Wat wilt u bereiken met Google adwords?

Veel bedrijven zetten Google Adwords in om bovenaan in de zoekresultaten te komen. Dat kan natuurlijk een doel zijn. Heeft u er ook over nagedacht dat u kan betalen per conversie? Of voor mobiele telefoons per keer dat ze bellen?
Het instellen van meetbare doelen is hierbij van groot belang. Wij helpen met het groeperen en inrichten van uw Google Adwords account.

Open chat
1
Welkom bij EFFanders! kan ik je helpen?
Waarmee kan ik je helpen?